Rygter Lars Gram-Hanssen

Avis: Man Utd i kontakt med stjernetræner

Foto: Getty Images

Ralf Rangnick har ikke fået en flyvende start i Manchester United, og den engelske storklub forventes til sommer at ansætte en permanent cheftræner. Og De Røde Djævle er angiveligt i regelmæssig kontakt med en træner, der lige nu befinder sig i en af verdens største klubber.

Af Lars Gram-Hanssen

Ralf Rangnick blev i slutningen af november ansat som cheftræner for Manchester United, men planen er, at tyskeren kun skal have denne rolle indtil sommer, hvor den engelske storklub vil ansætte en permanent cheftræner. 

Inden ansættelsen af Rangnick svirrede der således en del rygter om Mauricio Pochettino, men argentineren endte altså med at blive i Paris Saint-Germain. Ifølge den franske avis Le Parisien er Pochettino dog stadig et varmt emne på Old Trafford. 

- Manchester United drømmer stadig om Mauricio Pochettino, selvom den argentinske træner ikke længere er den eneste favorit til at overtage holdet fra næste sæson af. Hollandske Erik ten Hag er nu også inde i billedet, skriver Le Parisien således. 

Ifølge Le Parisien har der siden november været 'regelmæssig kontakt' mellem Mauricio Pochettino og Manchester United. Den 49-årige argentiner har tidligere været cheftræner for Espanyol, Southampton og Tottenham. 

Både Mauricio Pochettino og Erik ten Hag har kontrakter i deres nuværende klubber, der løber frem til sommeren 2023.