Rygter Lars Gram-Hanssen

Avis: Real Madrid vil hente gratis Bayern-spiller

Foto: Getty Images

Real Madrid lurer igen på en gratis Bayern München-spiller.

Af Lars Gram-Hanssen

David Alaba skiftede i sommer fra Bayern München til Real Madrid, og det scenarie vil den sydtyske storklub gerne undgå en gentagelse af.

Sådan lyder det fra den spanske avis Mundo Deportivo, der skriver, at Real Madrid til sommer overvejer at gentage tricket med at hente en gratis forstærkning i München.

Denne gang er det den centrale midtbanespiller Corentin Tolisso, som Real Madrid angiveligt er interesseret i at overtage. Den 27-årige franskmand har kontraktudløb i Bayern München til sommer, hvor han derfor kan smutte gratis. 

Ifølge Mundo Deportivo arbejder Bayern München dog på at undgå en situation, hvor man mister Tolisso gratis. Bundesliga-klubben vil således angiveligt gerne forlænge med franskmanden, som cheftræner Julian Nagelsmann ikke ønsker at sige farvel til. 

Ifølge Mundo Deportivo er der også italiensk og engelsk interesse for Corentin Tolisso, som Bayern München i 2017 hentede i Lyon for over 300 millioner kroner. Franskmanden blev dengang tyskernes dyreste indkøb nogensinde.