• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mikkel Fuhr Nielsen

Dansk angriber kommenterer vilde transferrygter

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den tidligere FC København-spiller William Bøving kommenterer nu på rygterne omkring ham.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Først var det Rasmus Højlund, og nu er det så William Bøving, der skal forsøge at slå igennem i østrigske SK Sturm Graz.

Med et halvt års mellemrum skiftede de fra FC København til den østrigske topklub, men holdkammerater nåede de aldrig at blive, da Højlund før Bøvings ankomst havde sikret klubben over 100 millioner kroner med sit skifte til Atalanta.

19-årige William Bøving har ikke haft en lige så eksplosiv udvikling i Sturm Graz indtil videre, men han har i glimt - særligt i Europa - vist prøver på sit talent. I efteråret blev Arsenal og Borussia Mönchengladbach meldt ude efter ham, og på det seneste er Napoli så blevet nævnt.

- Det er bare rygter. Det er ligesom rygterne omkring Arsenal og Gladbach, siger Bøving til Kronen Zeitung.

Der er altså ikke meget, som peger i et lynskifte for den unge angriber, der lige nu er igang med at arbejde sig tilbage fra en skade. Selvom danskeren er skadet, så er han taget med på klubbens træningslejr i Tyrkiet.

- Det er vigtigt for mig at være sammen med holdet. Jeg er stadig en relativ ny spiller, så jeg vil gerne være tæt på holdet, siger Bøving, som også fortæller, at genoptræningen går i den rigtige retning.

- Genoptræningen går godt. Jeg havde kun smerter de første par uger efter operationen, men det har jeg ikke længere. Måske kan jeg snart begynde at løbe.

William Bøving skiftede i sommer fra FC København til Sturm Graz på en kontrakt frem til 2026. Indtil videre er det blevet til 17 kampe og tre mål for den unge offensivspiller.