Video : Tipsbladet
Rygter

Endnu en dyr stjerneangriber på vej til United

Tipsbladet er her klar med onsdagens første omgang transferrygter.

Ivan Toney eller Dominic Calvert-Lewin til Manchester United
Note:
Manchester United er tæt på at have sikret sig Bolognas Joshua Zirkzee for 300 millioner kroner, men 'de røde djævle' vil angiveligt hente endnu en angriber i dette transfervindue. United har lige nu kig på Ivan Toney og Dominic Calvert-Lewin, der begge har et enkelt år tilbage af deres kontrakter i henholdsvis Brentford og Everton. Toney koster angiveligt mellem 350 og 530 millioner kroner, mens Calvert-Lewin formentlig kan hentes for 265 millioner kroner. Uanset hvad tegner der sig et billede af, at Rasmus Højlund kan se frem til øget konkurrence om spilletiden i United i næste sæson. 
Kilde: The Athletic
Sandsynlighed: Over middel

Jadon Sancho fra Manchester United til Juventus
Note:
Efter udlejningen til Dortmund i foråret kan Sancho nu have kurs mod Italien, hvor Juventus menes at være interesseret i den engelske kantspiller. 
Kilde: Sky Sports
Sandsynlighed: Middel

Karim Adeyemi fra Borussia Dortmund til Chelsea
Note:
Chelsea har angiveligt på Dortmunds hurtigløber Karim Adeyemi, der dermed kan står foran et snarligt skifte til Premier League. 
Kilde: Bild
Sandsynlighed: Middel

Allan Saint-Maximin fra Al Ahli til Fenerbahce
Note:
José Mourinho har angiveligt kastet sin kærlighed på den tidligere Newcastle-stjerne Allan Saint-Maximin, der dermed kan tage turen fra Saudi-Arabien til Tyrkiet. 
Kilde: Florian Plettenberg
Sandsynlighed: Middel

Alvaro Morata fra Atlético Madrid til AC Milan
Note:
I første omgang står Morata foran en EM-finale på søndag, men derefter skal angriberen angiveligt tage en vigtig beslutning om fremtiden, idet AC Milan angiveligt er meget interesseret i at hente ham til Serie A denne sommer. 
Kilde: Daniele Longo
Sandsynlighed: Middel