• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Jacob Quvang

Fatter ikke at FCM-emne er så billig

Foto: Getty Images

Det vækker forbløffelse, hvis Giorgos Giakoumakis kan få lov til at forlade Celtic for 4 millioner euro.

Af Jacob Quvang

Giorgos Giakoumakis har tidligere i januar været rygtet heftigt til FC Midtjylland, som er på jagt efter en kraftfuld angriber.

Her passer Celtic-angriberen angiveligt perfekt på profilen, men Ulvene får konkurrence fra klubber i Japan, USA, Italien og Spanien, hvilket kan gøre jagten mere end besværlig.

Giorgos Giakoumakis rygtes til at have en pris på 4 millioner pund, hvilket svarer til godt 34 millioner kroner. En høj pris i en dansk sammenhæng, men sådan er vurderingen ikke i Skotland.

I hvert fald ikke ifølge journalisterne hos Daily Record.

- Noget virker sært omkring det her. Det kan være, at Giakoumakis har en særlig klausul i hans kontrakt, som tillader ham at smutte for så lav en pris. Hvis det er tilfældet, og Celtic ikke gider give ham en lønforhøjelse med en ny kontrakt, så har de intet andet valg end at æde tabet. Men Ange Postecoglou (Celtics cheftræner) lader ikke til at være så bekymret, hvilket indikerer, at han har noget endnu bedre i ærmet, siger journalist Keith Jackson.

- Jeg er virkelig overrasket over det her. For det første synes jeg, at han er en fantastisk angriber, som er seriøs farlig foran kassen, og han tilbyder noget andet end de andre angribere på Parkhead. Derudover synes jeg, at hans målsnit er langt mere værd end 4 millioner pund, siger Fraser Wilson.

- Giakoumakis' målsnit indikerer, at 4 millioner pund ikke er noget særligt, når man tænker på, at mål er det mest søgte i spillet, lyder dommen fra Craig Swan.

Giorgos Giakoumakis er på en lang kontrakt i Celtic, men han er primært en indskiftningsspiller hos den store skotske klub.