Video : Tipsbladet
Rygter

FCK meget interesseret i spændende portugiser

FC København er angiveligt interesseret i portugisisk venstre back.

Torsdag lyder det i spanske medier, at FC København har trukket sig fra forhandlingerne om den spanske venstre back Ivan Garriel.

Men prioriteten om at hente en ny venstre back ser ikke af den grund ud til at være forduftet. I den portugisiske presse flyder det over med skriverier om FC Københavns interesse i unge Flávio Nazinho.

Den 19-årige venstre back spiller til dagligt i Sporting CP, hvor han kun i begrænset omfang har været en del af førsteholdet. Han har dog noteret sig for tre Champions League-kampe i sidste sæsons gruppespil.

Portugisiske medier tilføjer, at Sporting CP's cheftræner, Ruben Amorim, ikke har Flávio Nazinho i sine planer for den kommende sæson, og derfor har han fået grønt lys til at prøve noget andet.

Det bliver dog ikke nogen billig omgang for FC København at købe den unge portugiser, som Sporting angiveligt forlanger fem millioner euro for svarende til omkring 37 millioner danske kroner.

FC København kan godt betale den slags summer, men det er mere usikkert, om de vil kaste så mange penge efter en 19-årige venstre back, som knap nok har bevist sig på seniorniveau.

Flávio Nazinho er desuden portugisisk U20-landsholdsspiller, og han kan også spille på venstre kant. Det gjorde han blandt andet i Champions League, da han blev indskiftet mod Marseille på både ude og hjemmebane.

Han har noteret sig for fem ligakampe fordelt på to sæsoner i Sporting CP. Hans kontrakt udløber i 2026.