Video : Tipsbladet
Rygter

Højlund-konkurrent? Man Utd jagter ombejlet bomber

Tipsbladet giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Joshua Zirkzee fra Bologna til Manchester United
Note
: Rasmus Højlund kan måske se frem til øget konkurrence i Manchester Uniteds angreb til næste sæson. De Røde Djævle kigger lige nu på muligheden for at hente den hollandske angriber Joshua Zirkzee, 23 år, som har haft en stor sæson i Bologna, og i den forbindelse er der dialog med spilleres bagland. Han koster i omegnen af 300 millioner, men han er lige nu også kun et af flere emner i Manchester United. Zirkzee har også været sat i forbindelse med mange andre klubber, heriblandt AC Milan, denne sommer. 
Kilde: The Athletic og flere
Sandsynlighed: Middel

Wout Weghorst fra Burnley til Ajax
Note
: EM-helten Wout Weghorst kan lande et stort skifte til Ajax denne sommer, men hollænderne vil gerne have, at Burnley sænker deres krav.
Kilde: Telegraph
Sandsynlighed: Middel

Graham Potter til Leicester
Note
: Danskerklubben Leicester med Mads Hermansen og Jannik Vestergaard i truppen ser ud til at få Graham Potter som ny cheftræner. Han har stået uden job i lidt over et år, siden han blev fyret i Chelsea.
Kilde: The Sun og flere
Sandsynlighed: Middel

Ferran Torres fra FC Barcelona til West Ham
Note
: Ferran Torres er ikke altid fast mand i FC Barcelona, og det vil West Ham forsøge at udnytte til at hente ham tilbage til Premier League. Der er dog tvivl om, hvorvidt spilleren selv ønsker at forlade Camp Nou.
Kilde: Mundo Deportivo
Sandsynlighed: Under middel