Video : Tipsbladet
Rygter

Denne klub vil have Isaksen - Lazio har afvist

Ifølge den italienske transferjournalist Gianluca Di Marzio har Lazio sagt nej til en byttehandel, der kunne have sendt Gustav Isaksen til Feyenoord.

Han endte med at sidde på bænken i sæsonens sidste fire kampe, men Lazio har stadig tiltro til Gustav Isaksens kvaliteter. 

Den italienske hovedstadsklub har nemlig afvist et tilbud fra Brian Priskes Feyenoord, som gerne ville have haft fingrene i den tidligere FC Midtjylland-stjerne denne sommer. 

Det skriver den italienske transferjournalist Gianluca Di Marzio. 

Feyenoord blev allerede sidste sommer sat i forbindelse med Gustav Isaksen, og i mellemtiden har den hollandske klub som bekendt fået en dansk cheftræner i Brian Priske, der kender Gustav Isaksen fra deres fælles tid i FC Midtjylland. 

Ifølge Gianluca Di Marzio henvendte Lazio sig i første omgang til Feyenoord for at høre om muligheden for at hente den hollandske kantspiller Calvin Stengs. 

Feyenoord gav herefter Lazio to muligheder. Det ene tilbud var en direkte byttehandel, hvor Gustav Isaksen blev sendt til Rotterdam-klubben, mens det andet var et klassisk salg for omtrent 150 millioner kroner. Lazio afviste dog begge tilbud fra Feyenoord, skriver Gianluca Di Marzio. 

Ifølge den italienske transferjournalist skal Lazios afvisning ses som et signal om, at den romerske klub og dens nye cheftræner Marco Baroni har tro på Gustav Isaksens potentiale og derfor ønsker at beholde den danske kantspiller, der i sidste sæson spillede 28 Serie A-kampe.