Video : Tipsbladet
Rygter

Manchester United vil hente tre EM-profiler

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Bernardo Silva fra Manchester City til Bayern München
Note:
Bayern München vil på rov i Manchester City. Her løber den portugisiske stjerne Bernardo Silva rundt med en frikøbsklausul på 50 millioner pund, svarende til 450 millioner kroner, som sydtyskerne har tænkt sig at indløse. Bernardo Silva har to år tilbage af hans kontrakt i Manchester-klubben og er tidligere blevet sat i forbindelse med FC Barcelona.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Star

Amadou Onana fra Everton til Manchester United
Note: 
Erik ten Hag er på udkig efter en defensiv midtbanespiller, hvor blandt andet Edson Alvarez fra West Ham er blevet nævnt, men nu popper endnu en mulig kandidat op i form af Belgien-profilen Amadou Onana, som Manchester United angiveligt har budt over 400 millioner kroner på.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Mundo Deportivo 

Alvaro Morata fra Atletico Madrid til Manchester United
Note: 
En anden EM-profil, der kan være på vej til Old Trafford, er Spaniens Alvaro Morata. Manchester United skulle angiveligt allerede være i kontakt med Moratas agent om et muligt skifte. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sabah

Goncalo Inacio fra Sporting Lisabon til Manchester United
Note: 
Også Portugals Goncalo Inacio skulle være et varmt emne i Manchester United. Den 22-årige forsvarsspiller var af mange spået til at starte inde til EM, men er blevet overhalet indenom af den mere erfarne Pepe. Det afholder dog ikke Erik ten Hag og co. fra at forberede et bud på op mod 450 millioner kroner på Sporting Lisabon-stopperen. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: A Bola

Nico Williams fra Athletic Bilbao til Arsenal
Note: 
En anden spansk EM-profil, der kan være på vej til Premier League, er Athletic Bilbaos Nico Williams. Mikel Arteta skulle angiveligt være vild med den 21-årige kantspiller, der har imponeret stort i Spaniens to første kampe under EM-slutrunden. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Express