Video : Tipsbladet
Rygter

Mandagens rygtebørs: Inter og United bytter spillere

Ny uge, nye rygter. Tipsbladet.dk opdaterer dig med de seneste rygter fra ind- og udland.

Max Aarons fra Norwich til Bayern München
Note: Bayern München leder efter en backup til Benjamin Pavard, hvorfor man angiveligt er klar til at betale 150 millioner kroner for 20-årige Max Aarons fra Norwich.
Kilde: Sky in Germany
Sandsynlighed: Middel

Jeremie Boga fra Sassuolo til Everton, Bayer Leverkusen eller Dortmund
Note: Carlo Ancelotti var interesseret i Jeremie Boga, da han var manager i Napoli, og det har ikke ændret sig, selvom den garvede italiener nu er kommet til Everton. Bayer Leverkusen og Dortmund forsøger dog også at få fat i den 23-årige ivorianer.
Kilde: Sky Sports
Sandsynlighed: Middel

Ivan Perisic fra Inter til Manchester United
Note: Inter overvejer at sende Ivan Perisic til Manchester United, så man kan få Alexis Sanchez til Milano på en permanent aftale. 31-årige Perisic var udlejet til Bayern München i den forgangne sæson.
Kilde: Football Italia
Sandsynlighed: Under middel

Gabriel Magalhaes fra Lille til Manchester United
Note: Også Lille-stopperen Gabriel Magalhaes kan ende i Manchester United. Den 22-årige brasilianer har længe lignet en kommende Napoli-spiller, men det er ikke længere givet, at han havner i Italien.
Kilde: Daily Star
Sandsynlighed: Middel

Læs også:Watford og Bournemouth rykker ned efter drama i sidste spillerunde

Harvey Barnes fra Leicester til Liverpool
Note: Harvey Barnes fik sit Premier League-gennembrud i Leicester i den netop overståede sæson, og nu har Liverpool indledt jagten på den 22-årige kantspiller.
Kilde: Daily Mirror
Sandsynlighed: Under middel

Abdul Mumin fra FC Nordsjælland til Sheffield United
Note
: Abdul Mumin har ladet sin kontrakt med FC Nordsjælland løbe ud, og han er dermed fri til at forhandle med andre klubber. Og forhandle det gør han med Sheffield United, der var den helt store overraskelse i Premier League i den forgangne sæson, hvor oprykkerne sluttede på en niendeplads.
Kilde: Ghanasoccernet
Sandsynlighed: Middel

Pione Sisto fra Celta Vigo til FC Midtjylland
Note:
Den tidligere FCM-spiller var på plads på MCH Arena i går for at se sin tidligere klub fejre det danske mesterskab. Spørgsmålet er så, om Sisto, der er langt fra fordums styrke, bliver på heden for at få karrieren på ret køl. I det midjyske er man åben for en handel.
Kilde: Marca
Sansynlighed: Middel

Ozan Kabak fra Schalke 04 til Liverpool
Note:
Liverpool har i forvejen et stærkt forsvar, men der er tvivl om niveauet hos reserverne Lovren og Matip. Derfor har Klopp udset sig den 20-årige tyrker, der tidligere har tiltrukket sig interesse fra store klubber som Juventus, Manchester City og Dortmund.
Kilde: Mail
Sandsynlighed: Middel

Læs også:Jamie Vardy blev topscorer - Kevin de Bruyne tangerede Henrys rekord

Jonathan Ikone fra Lille til Dortmund
Note:
Den 22-årige franskmand har haft en flot sæson i franske Lille, hvorfor han nu er blevet et varmt navn rundt om i fodboldeuropa. Således har Dortmund udset sig midtbanespilleren som erstatning for Jadon Sancho, hvis han smutter.
Kilde: Times
Sandsynlighed: Middel

Jonathan David fra Gent til Leeds
Note:
Ifølge Gents bestyrelsesformand, Ivan de Witte, er der bud efter den canadiske midbanespillerspiller, der har haft lidt af et gennembrud denne sæson. Men det er ikke kun Leeds, der er lune på den 20-årige. Den franske klub Lille skulle også have set et lys i ham.
Kilde: De Zondag
Sandsynlighed: Over middel 

Marc Cucurella fra Getafe til Chelsea
Note:
En ny venstrekant kan være på vej til London og Chelsea, hvor Frank Lampard står klar med åbne arme for den spanske midtbanespiller, der har haft en flot sæson for spanske Getafe.
Kilde: AS
Sandsynlighed: Middel

Læs også:Video: Kæmpe brøler af Schmeichel mod United

Læs også:Solskjær jubler: Ligner mere og mere et United-hold

Læs også:Avis: Brøndby får seks millioner for Tibbling