• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Medie: Danskerklub vil have Jens Stryger

Foto: Getty Images

Jens Stryger Larsen ser ud til at have spillet sin sidste kamp for Udinese, men den danske landsholdsspiller er ikke nødvendigvis færdig i Serie A.

Af Lars Gram-Hanssen

Udinese bekræftede i sidste uge, at Jens Stryger Larsen skal sælges, men den danske landsholdsspiller er ikke nødvendigvis færdig i italiensk fodbold. 

Således skriver mediet TuttoUdinese nu, at Jens Stryger Larsen kan blive holdkammerat med Mikkel Damsgaard, idet Sampdoria angiveligt har indledt konkrete forhandlinger med Udinese for et par dage siden. 

Udineses tekniske direktør udtalte i sidste uge, at man ønsker at sælge Jens Stryger Larsen her i januar. Ifølge TuttoUdinese ønsker Sampdoria dog at hente den tidligere Brøndby IF-spiller på en fri transfer til sommer. Mediet skriver, at Genova-klubben ønsker at indgå en forhåndsaftale med Jens Stryger Larsen. 

Den 30-årige Jens Stryger Larsen startede sæsonen som fast starter for Udinese, men siden oktober har danskeren ikke fået ét eneste minut. Udineses tekniske direktør forklarede i december, at årsagen til den manglende spilletid er, at Jens Stryger Larsen ikke har valgt at forlænge sin kontrakt. 

Jens Stryger Larsen, der har spillet for Udinese siden 2017, er i den seneste tid blevet sat i forbindelse med en række klubber, herunder Hellas Verona, Lazio og Monza. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020