• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Medie: Derfor straffer Tuchel 'AC' og ikke Rüdiger

Foto: Getty Images

I et forsøg på at få Andreas Christensen til at underskrive en ny kontrakt har Thomas Tuchel valgt at vrage den danske forsvarsspiller i Chelseas tre seneste kampe. Tuchel har dog ikke vraget Rüdiger, der ligeledes har kontraktudløb til sommer.

Af Lars Gram-Hanssen

Andreas Christensen har været stort set fast mand for Chelsea i denne sæson, men i de seneste tre kampe er den danske forsvarsspiller blevet henvist til bænken. 

Og tirsdag afslørede Chelsea-cheftræner Thomas Tuchel så, at Andreas Christensen er blevet bænket, fordi danskeren ikke har forlænget sin kontrakt, som udløber til sommer. 

Forud for aftenens udekamp mod Watford fortalte Tuchel således, at bænkningen kan få Andreas Christensen til at komme på andre tanker og underskrive en ny kontrakt. Fra januar af kan Andreas Christensen således frit forhandle med andre (ikke-engelske) klubber, og derfor vil Chelsea gerne have en ny kontrakt på plads i løbet af december. 

Og ifølge The Telegraph troede Chelsea faktisk, at de havde fået en aftale på plads med Andreas Christensen.

Frustreret Tuchel
Således skriver The Telegraph, at Chelsea i sommer troede, at de var blevet enige med Andreas Christensen om en ny fem-årig aftale. Efterfølgende meddelte Andreas Christensen så angiveligt klubben, at han foretrækker en tre-årig aftale. 

- Efter lidt dødvande i forhandlingerne gik Chelsea med til at forkorte kontraktlængden, og man præsenterede Christensen for en tre-årig kontrakt, som Tuchel og klubben troede var klar til at blive underskrevet, lyder det således fra The Telegraph.

- Men Christensen, der bliver repræsenteret af sin far Sten, har stadig ikke underskrveet kontrakten, og Tuchel er tydeligvis blevet frustreret over situationen, idet han er begyndt at bruge Trevor Chalobah, der underskrev en forlængelse i begyndelsen af november, i stedet for danskeren.

Rüdiger spiller stadig
Andreas Christensen er ikke den eneste Chelsea-spiller, der har tøvet med at forlænge sin kontrakt. Antonio Rüdiger, der også har kontraktudløb efter denne sæson, har således angiveligt besluttet, at han ikke ønsker at forlænge

- Christensen undrer sig muligvis over, hvorfor han er blevet vraget for ikke at forlænge, når Antonio Rüdiger heller ikke har forlænget sin kontrakt, der også udløber efter denne sæson, men alligevel fortsat starter inde i hver eneste kamp, lyder det fra The Telegraph.

- Men Rüdiger har aldrig accepteret en aftale, for så derefter at ændre sine krav eller udskyde underskrivelsen. Han har afvist Chelseas første tilbud, som lød på omtrent 140.000 pund om ugen [1,2 millioner kroner, red.]. I Tuchels øjne har tyskeren i det mindste ikke ændret kurs.

- Den nuværende situation betyder, at både Christensen og Rüdiger i teorien kan indgå aftaler med udenlandske klubber i januar, hvilket vil så tvivl om deres dedikation til anden halvdel af sæsonen. 

Også Thiago Silva og Cesar Azpilicueta har kontraktudløb til sommer. Ifølge Telegraph forventes de to veteraner dog at forlænge deres aftaler. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020