• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Medie: Engelsk topklub vil have svensk stjerne

Foto: Getty Images

Alexander Isak kan snart skifte La Liga ud med Premier League.

Af Lars Gram-Hanssen

Her halvvejs igennem Premier League-sæsonen ligger Arsenal på den vigtige fjerdeplads, der giver adgang til Champions League, men Mikel Artetas tropper har rivaler som Tottenham, West Ham og Manchester United lige i hælene.

Og ifølge The Athletic er det langt fra utænkeligt, at Arsenal vælger at hente en markant forstærkning her i løbet af januar, så forfølgerne kan blive holdt på afstand. Ifølge mediet presser cheftræner Mikel Arteta således i den grad på for forstærkninger, selvom Arsenal i sommer brugte over en milliard kroner på nye spillere.

Ifølge The Athletic er det primært en midterforsvarer og en centerforward, som Arteta efterspørger. Midtbanen er lidt tyndt besat i øjeblikket, da Thomas Partey og Mohamed Elneny er til Africa Cup of Nations. De to midtbanespillere kommer dog ikke til at misse mange ligakampe, da Arsenal kun har to ligakampe progamsat i januar. 

- Med tanke på disse to spilleres retur, så kan man argumentere for, at en angriber vil kunne gøre en større forskel mellem nu og maj. Ikke en breddespiller, men en starter. En spiller, som vil kunne have en transformerende effekt på holdet, skriver The Athletic således.

- Arsenals tre primære transfermål ser ud til at være Dusan Vlahovic, Alexander Isak og Dominic Calvert-Lewin, hvor Vlahovic er den mest indlysende tilgængelige her i januarvinduet. 

Den 22-årige Alexander Isak har spillet for Real Sociedad siden skiftet fra Dortmund i 2019, og svenskeren er noteret for 41 mål i 113 kampe for den spanske klub.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020