Rygter Mikkel Fuhr Nielsen

Medie: To klubber lurer på flyvende Emre Mor

Foto: Getty Images

Emre Mor har efter flere turbulente sæsoner fundet sig til rette i tyrkisk fodbold, hvor han har imponeret i denne sæson. Det har fået to italienske klubber til at spærre øjnene op.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Siden Emre Mor bragede ind på fodboldscenen i FC Nordsjælland og sikrede sig et stort skifte til Dortmund, så har han ikke på samme måde levet op til forventningerne.

I denne sæson er han udlejet til tyrkiske Fatih Karagümrük fra Celta Vigo, hvor han har imponeret stort. I seneste spillerunde blev det til en sejr på 3-1 over Göztepe, hvor offensivspilleren leverede både mål og assist.

Selvom det kører på skinner i Tyrkiet, så går Emro Mor en uvis fremtid i møde, da kontrakten med Celta Vigo udløber til sommer.

Meget tyder dog på, at Fatih Karagümrük lander en permanent aftale med dansk-tyrkeren. Der er tale om en aftale på to år, men intet er endnu skrevet under, og det har fået to italienske klubber til også at melde deres interesse.

Flere italienske medier skriver ifølge Ajansspor.com, at Atalanta og Fiorentina har ham på blokken. Begge klubber vil have scouts til stede på stadion, når Fatih Karagümrük gæster Fenerbache på søndag for at overvære den vævre offensivspiller.

Emre Mor, 24 år, har optrådt 26 gange i denne sæson, scoret seks mål og leveret fire assists.