• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Medie: PSG vil lave byttehandel for Messis skyld

Foto: Getty Images

Lionel Messi og Sergio Agüero nåede kun at være holdkammerater i få uger i Barcelona, men nu forlyder det, at de to venner kan blive forenet igen.

Af Lars Gram-Hanssen

Sergio Agüero og Lionel Messi er tætte venner, og derfor blev det set som et træk til at behage sidstnævnte, da Barcelona i sommer hentede den skadesplagede Agüero i Manchester City.

Det var dog ikke længe, at Agüero og Messi nåede at være holdkammerater, for den seksdobbelte Ballon d'Or-vinder endte som bekendt med at forlade Camp Nou til fordel for Paris Saint-Germain kort efter Agüeros ankomst. 

Og ifølge den catalanske avis El Nacional vil Paris Saint-Germain nu forsøge at forene Agüero og Messi endnu engang.

Vil gøre Messi glad
Således skriver El Nacional, at Paris Saint-Germain 'er klar til at gennemføre en byttehandel med henblik på at gøre Messi glad'. Og det er altså Agüero, der kan være på vej til Paris. Den franske storklub kan så sende Mauro Icardi i den anden retning, forlyder det.

Ifølge El Nacional 'kommer Icardi ikke godt overens med Messi', hvorfor et skifte til Barcelona kan være attraktivt for den tidligere Inter-kaptajn, idet han også vil kunne se frem til en mere fremtræden rolle i Barcelona. 

El Nacional understreger dog, at Paris Saint-Germain nok vil få vanskeligt ved at overtale Barcelona til denne byttehandel.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020