• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Medie: Storklub lokker Vinicius med vanvidsløn

Foto: Getty Images

Ifølge den spanske avis ABC er Paris Saint-Germain klar til at præsentere Vinicius for et voldsomt lukrativt tilbud.

Af Lars Gram-Hanssen

Vinicius har i denne sæson løftet sit niveau voldsomt, og brasilianerens præstationer har nu fået Paris Saint-Germain til at gå efter brasilianeren.

Således skriver den spanske avis ABC nu, at Paris Saint-Germain har fået øjnene op for den 21-årige brasilianer, der allerede er noteret for 136 kampe i Real Madrid-trøjen.

- Real Madrid og Vinicius forhandler om en forlængelse og en fem-årig kontrakt, der vil betyde en lønfordobling. Men Paris Saint-Germain vil blande sig i denne proces, fordi klubben er såret over Mbappés forventede exit, lyder det således fra ABC.

Voldsomt tilbud
Ifølge ABC har Paris Saint-Germain flere gange forsøgt at bringe Vinicius op, når Real Madrid har henvendt sig vedrørende Kylian Mbappé. Madrilenerne har dog hver gang svaret, at Vinicius er 'urørlig'.

Ifølge ABC har Paris Saint-Germain dog tænkt sig at præsentere Vinicius for et tilbud, der kan blive svært at sige nej til. Vinicius tjener i øjeblikket 23 millioner kroner om året, men Real Madrid er klar til give brasilianeren 60 millioner kroner årligt fremover. 

Ifølge ABC er Paris Saint-Germain dog klar til at tilbyde Vinicius en årsløn på hele 125 millioner kroner, hvis brasilianeren kommer til Paris. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020