• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Medie: Zidane saboterer Manchester Uniteds plan

Foto: Getty Images

Ifølge den spanske avis AS har Zinedine Zidane afvist Paris Saint-Germain, hvilket samtidig saboterer Manchester Uniteds plan om at hente Mauricio Pochettino.

Af Lars Gram-Hanssen

Der har været gang i rygterne i de seneste dage, efter at Manchester United søndag fyrede Ole Gunnar Solskjær. 

Således har en lang række medier reporteret, at den engelske storklub ønsker at hente Mauricio Pochettino, og tirsdag skrev The Telegraph så, at Zinedine Zidane er interesseret i at afløse argentineren i Paris Saint-Germain. 

Men det er forkert, lyder det nu fra den spanske avis AS

Har sagt nej tak
Således skriver AS onsdag, at Paris Saint-Germain ikke har været i stand til at overtale Zinedine Zidane til at overtage cheftrænerposten på nuværende tidspunkt. 

Ifølge AS er Zidane således ikke vild med idéen om at indlede en ansættelse midt i sæsonen. Franskmanden foretrækker således at udskyde sit comeback til trænerbænken, selvom han er beæret over parisernes interesse. 

Zidanes afvisning af Paris Saint-Germain har samtidig saboteret Manchester Uniteds planer, idet den franske storklub selvsagt næppe vil lade Pochettino gå, hvis man ikke kan få Zidane ind. Og ifølge AS ønsker Pochettino heller ikke selv at presse på for et exit. 

Dermed ser det altså ud til, at Manchester United skal kigge i andre retninger. De røde djævle har angiveligt allerede afholdt samtaler med både Ernesto Valverde og Rudi Garcia