Video : Tipsbladet
Rygter

Mesterhold kan gå efter Eriksen til sommer

Ifølge Daily Mirror kan Christian Eriksen til sommer skifte Premier League ud med et eventyr i Tyrkiet.

Meget tyder på, at Christian Eriksens tid som Manchester United-spiller er forbi om få måneder. 

Den danske landsholdsstjernes kontrakt med den engelske klub løber ellers frem til sommeren 2025, men den minimale spilletid siden årsskiftet får med al sandsynlighed den konsekvens, at Christian Eriksen forlader Old Trafford til sommer. 

Det skriver Daily Mirror, der peger på, at Manchester Uniteds nye medejer Sir Jim Ratcliffe har planer om en større udskiftning i spillertruppen til sommer. 

- Det virker usandsynligt, at Eriksen overlever den udrensning. United vil ikke være interesseret i at betale ham 150.000 pund (1,3 millioner kroner, red.) om ugen for at sidde på bænken, og hans exit virker uundgåeligt, skriver Daily Mirror. 

Den engelske avis peger afslutningsvist på, at de tyrkiske mestre fra Galatasaray kan blive Christian Eriksens næste destination. Victor Nelssons klub viste interesse for Eriksen i januar og lurer altså angiveligt stadig på den 32-årige midtbanespiller, der senest sad på bænken i hele kampen, da Manchester United lørdag måtte nøjes med 1-1 mod Eriksens gamle klub Brentford. 

I Manchester Uniteds seneste otte kampe i Premier League-kampe har Christian Eriksen kun været på banen i 2-1-nederlaget til Fulham i februar, hvor han fik 37 minutters spilletid. 

Loading Poll...