Video : Tipsbladet
Rygter

Mesterklub jagter Luther Singh

Tipsbladet er klar med tirsdagens rygtebørs.

Vincent Kompany fra Burnley til Bayern München
Note: Bayern München skal på trænerjagt denne sommer, og her skulle Vincent Kompany angiveligt være et af navnene på tyskernes liste. Belgieren er rykket ud af Premier League med Burnley, og derfor er det bestemt ikke usandsynligt, at han godt kunne tænke sig at prøve kræfter med en af fodboldens giganter.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Fabrizio Romano

Ross Barkley fra Luton Town til Aston Villa
Note: Den engelske midtbanespiller har haft en rigtig flot sæson i Luton, og det kan nu kaste et tilbud af sig fra Aston Villa.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Guardian

Luther Singh til Al Ahly eller Kaizer Chiefs
Note: Sydafrikaneren blev aldrig nogen succes i FC København, og han har da også haft svært ved at få musikken til at spille efter bruddet med københavnerne sidste sommer. Efterfølgende blev det til et kort ophold i kroatiske FK Cukaricki, men nu er Luther Singh kontraktfri, og ifølge hans agent er der masser af interesse for ham. Nu forlyder det så, at de egyptiske mestre Al Ahly og særligt Kaizer Chiefs i hjemlandet fører kampen om kantspillerens underskrift.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Soccer Laduma 

Kieran McKenna fra Ipswich Town til enten Chelsea eller Manchester United
Note: Kieran McKenna har udrettet mirakler med Ipswich Town, som han har rykket op i Premier League fra den kommende sæson. Nu kan han stå over for et stort skifte, da både Chelsea og Manchester United angiveligt har taget kontakt til ham. Her kan han afløse enten Mauricio Pochettino eller Erik ten Hag.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Manchester Evening News