• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Victor Risager

Onsdagens rygtebørs: Historisk dansker imponerer italienske klubber

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Af Victor Risager

Paul Pogba fra Manchester United til Real Madrid
Note
: Forleden forlød det, at Paul Pogba drømmer et skifte til Real Madrid, og nu forlyder det, at spanierne også er åbne for at hente midtbanestjernen. Især Zinedine Zidane skulle have et godt øje til landsmanden.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Marca

Patrick Vieira til Toronto FC
Note
: Patrick Vieira blev fyret i Nice forleden, men nu kan han være på vej til USA, hvor han tidligere har haft succes hos New York City FC. Vieira skal således til samtale om jobbet i Toronto FC, der også har Laurent Blanc på blokken.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Boston Globe

David Alaba fra Bayern München til FC Barcelona
Note
: David Alaba kan være på vej til FC Barcelona, men det sker efter alt at dømme kun, hvis Joan Laporta bliver klubbens næste præsident. Alabas agent har nemlig et dårligt forhold til FC Barcelona, men er på god fod med Joan Laporta.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Bild

Mikkel Damsgaard fra Sampdoria til AC Milan eller Napoli
Note
: De italienske klubber er ifølge flere medier i Italien imponerede over den danske offensivspiller. Mikkel Damsgaard har fået en fin start i Italien for Sampdoria, og samtidig er han blevet historisk på det danske landshold, da han fik debut i november mod Sverige. Han blev dermed den første fra dette årtusinde til at spille på det danske landshold. I weekenden mødte Damsgaard og Sampdoria netop AC Milan, hvor det blev til et nederlag på 1-2. Her stod Damsgaard for en assist. I alt har han scoret en enkelt gang og stået for to oplæg i ni Serie A-kampe.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Milanlive.it & clubdoria46.it

Mesut Özil fra Arsenal til DC United
Note
: Der har været rygter om et skifte til Tyrkiet, men i stedet ser det ud til, at amerikanske DC United fører an i kampen om tyske Mesut Özil. Tidligere har klubben fra Washington DC også været meldt interesserede i den 32-årige kreatør.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: DHA

Antonio Rudiger fra Chelsea til FC Barcelona
Note
: FC Barcelona fortsætter med at være meget interesserede i tyske Antonio Rudiger, som er ude i kulden i Chelsea, og et skifte kan altså være på vej i januar eller til sommer. Også Juventus og AC Milan meldes interesserede.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: ESPN

Aaron Ramsey forlader Juventus
Note
: Juventus hentede walisiske Aaron Ramsey på en fri transfer i sommeren 2019, men den tidligere Arsenal-stjerne kan allerede være på vej videre. Juventus skal være skuffede over hans præstationer og være klar til at sælge.
Sandsynlighed: Under middel

Kilde: Mail

Moise Kean fra Everton til PSG
Note
: Moise Kean, 20 år, er udlejet til Paris Saint-Germain i denne sæson, og efter en god start på tilværelsen i den franske hovedstad er han angiveligt klar på at blive på en permanent basis.

Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Goal

Eduardo Camavinga fra Rennes til Manchester United
Note
: Paul Pogba vil efter sigende væk fra Manchester United, men måske kan han afløses af en landsmand. Manchester United har angiveligt et godt øje til 18-årige Eduardo Camavinga, der vil væk fra Rennes inden længe. 

Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Mundo Deportivo