Foto: Getty Images
Rygter

Rygtebørsen: Suarez genforenes med Barca-venner

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Max Meyer fra Luzern til Bundesligaen
Note
: Den tidligere FC Midtjylland-spiller Max Meyer spiller nu i schweiziske Luzern, men han drømmer om at tage tilbage til den tyske Bundesliga, når hans kontrakt udløber til sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Deutschland

Luis Suarez fra Gremio til Inter Miami
Note:
Den tidligere Barcelona-stjerne Suarez ser nu ud til at blive genforenet med Messi, Alba og Busquets i MLS-klubben Inter Miami, når han har kontraktudløb med brasilianske Gremio til nytår.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: The Athletic

Serhou Guirassy fra Stuttgart til Newcastle eller Manchester United
Note:
Det ser nu ud til, at Rasmus Højlund kan se frem til at få konkurrence i angrebet fra Bundesliga-bomberen Guirassy. Newcastle lader dog også til at være inde i kampen om ham.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Football Insider

Claudio Echeverri fra River Plate til Chelsea eller Manchester City
Note
: City og Chelsea ser ud til at kæmpe om den 17-årige midtbanespiller Echeverri, ligesom de også har øjnene oppe for holdkammeraterne Agustin Ruberto på 17 år og Ian Subiabre, som storspillede ved U17 VM.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: 90min

Kalvin Philips fra Manchester City til Newcastle
Note:
Newcastle har efter sigende taget de første skridt mod at hente Citys engelske landsholdsspiller Kalvin Philips i januars transfervindue.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Rudy Galetti

Guillermo Varela fra Flamengo til River Plate
Note: Den tidligere FC København-back Guillermo Varela spiller i øjeblliket for brasilianske Flamengo. I nabolandet vil man dog forsøge at kapre ham. De argentinske mestre fra River Plate nærmer sig nemlig en aftale med Varela. I hvert fald har Flamengo givet grønt lys til at han kan finde en ny klub, og spillerens agent har afsløret, at River Plate allerede har vist interesse for Varela
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Torcedores / Matheus Leal 

Raphael Varane fra Manchester United til Bayern München
Note: 
Varane har langt til spilletiden i Manchester United, for hvem det heller ikke kører for. Derfor peger meget i retning af et skifte til januars transfervindue. Det har man da også lugtet i Sydtyskland, hvor Bayern München angiveligt skulle have forhørt sig om den 30-årige franskmand. Også saudiske Al-Ittihad er interesseret i Varane.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sports Zone

Mike Maignan fra AC Milan til Chelsea, Manchester United eller Bayern München
Note:
Varane er dog ikke den eneste defensive forstærkning fra Frankrig, Bayern München har tænkt sig at hente ind. Sydtyskerne kæmper dog med både Chelsea og Manchester United om Maignans signatur. Keeperen selv vil egentlig helst blive i AC Milan, men klub og spiller kan ikke blive enige om en kontraktforlængelse, da Maignan kræver en stor lønforhøjelse. Det vil angiveligt koste over 500 millioner kroner, hvis man vil hente keeperen. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: FootMercato 

Aaron Ramsdale fra Arsenal til Newcastle
Note: 
Det er bestemt ikke utænkeligt, at Aaron Ramsdale finder en ny klub til januar. Nu har Newcastle meldt sig ind som bejler til den engelske keeper, der også har været rygtet til Chelsea i en periode. Arsenal kræver dog 50 millioner pund for Ramsdale, og det vil Newcastle ikke give. 
Sandsynlighed: Mddel
Kilde: Talksport

David De Gea fra klubløs til Newcastle
Note: 
Det er tydeligt, at Newcastle er på jagt efter en ny keeper til januar. Hvis Ramsdale bliver fundet for dyr til Eddie Howe, kan han i stedet kigge mod en gratis David De Gea, der angiveligt også selv skulle være frisk på at spille i Premier League igen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Telegraph