• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Tipsbladet

Rygtebørs: FC Barcelona vil have ham tilbage

Foto: Michael Regan

Tipsbladet er klar med de seneste rygter fra den internationale fodboldverden.

Af Tipsbladet

Pierre-Emerick Aubameyang fra Chelsea til FC Barcelona
Note
: Et år efter, at angriberen forlod FC Barcelona, pønser catalanerne på at hente Pierre-Emerick Aubameyang retur til Camp Nou. Barca vil leje angriberen i næste sæson, og Chelsea vil formentlig være lydhør, da Aubameyang ikke har haft nogen stor sæson i England.
Kilde: Sport
Sandsynlighed: Under middel

Kim Min-jae fra Napoli til Liverpool
Note
: Sydkoreaneren er høj på listen i Liverpool, og Merseyside-klubben skal være villige til at betale mere end en halv milliard for midtstopperen, der angiveligt også tiltrækker sig interesse fra Manchester United.
Kilde: Rai
Sandsynlighed: Middel

Harry Kane fra Tottenham til Manchester United
Note: Nu forsøger Erik ten Hag og kompagni at købe den angriber, som de har talt om så længe. Manchester United forbereder nemlig at byde 678 millioner danske kroner for Harry Kane. Det kan dog være, at der skal findes en endnu større pengepung frem, da flere medier i England skriver, at Tottenham kræver minimum 847 millioner danske kroner for den 29-årige målmaskine. 
Kilde: Daily Star. 
Sandsynlighed: Middel. 

Mason Mount fra Chelsea til Bayern München
Note: Midtbanestjernen fra England er en af 13 spillere, som går en usikker sommer i møde i Chelsea. Han er ikke længere sikker mand på holdkortet, og det vil Thomas Tuchel udnytte til at hente sin tidligere spiller til Tyskland, hvor han nu står i spidsen for Bayern München. 
Kilde: The Times. 
Sandsynlighed: Middel. 

Marcus Rashford forlænger med Manchester United
Note: Aftalen mellem den brandvarme englænder og Premier League-klubben udløber i sommeren 2024. Den klare forventning er, at Marcus Rashford skriver under på en forlængelse, men intet er garanteret endnu. Manchester United har således ikke taget nogle store skridt mod at få forlænget aftalen på nuværende tidspunkt.  
Kilde: The Athletic. 
Sandsynlighed: Over middel. 

Mateo Kovacic forlænger med Chelsea
Note: Midtbanespilleren kan snart være fortid på Stamford Bridge. Kontrakten mellem parterne udløber om cirka 16 måneder, og der er endnu ikke påbegyndt en dialog om en forlængelse. Derfor kan Chelsea meget vel være interesseret i at sælge 28-årige Mateo Kovacic til sommer, hvor de kan få en fornuftig pose penge for ham. 
Kilde: Standard. 
Sandsynlighed: Under middel.