• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Tipsbladet.dk

Rygtebørsen: De vil købe Kasper Dolberg

Foto: Getty Images

Tipsbladet er klar med fredagens rygtebørs.

Af Tipsbladet.dk

Florian Wirtz fra Bayer Leverkusen til Manchester City
Note: Selvom Florian Wirtz måtte overkomme en alvorlig knæskade sidste år, så er interessen for ham ikke ligefrem dalet. Det tyske generationstalent tiltrækker sig interesse fra FC Barcelona, mens Manchester City nu også kaster sig ind i kampen. Bayer Leverkusen håber på, at endnu flere af Europas allerstørste klubber tilslutter sig kampen om offensivspilleren, så der opstår en budkrig, hvor de kan ramme en pris op imod 750 millioner kroner.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Fichajes

Vanderson fra AS Monaco til FC Barcelona
Note: FC Barcelona er angiveligt i den sidste fase af forhandlingerne med AS Monaco-forsvarsspilleren Vanderson Oliveira. Han ses som den optimale løsning på højre back både taktisk og med tanke på reglerne for Financial Fair Play.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Fichajes

Erling Haaland fra Manchester City til Real Madrid
Note: Real Madrids drømme om at hente Erling Haaland er ikke forsvundet endnu. De er måske bare blevet udsat for en stund. I 2024 bliver en frikøbsklausul i nordmandens kontrakt aktiv, og den vil Real Madrid gerne aktivere. Den lyder dog på svimlende 1,8 milliarder kroner. Derudover skal parterne blive enige om personlige vilkår, som heller ikke bliver billigt.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: AS

Kasper Dolberg fra OGC Nice til Besiktas
Note: Den blonde dansker har været igennem grueligt meget de seneste sæsoner - og det er ikke grueligt meget positivt. Kasper Dolberg er udlejet til Hoffenheim, som han endnu har til gode at score for i ligaregi, og i øjeblikket sidder han ude med en hjernerystelse. Kontrakten med OGC Nice udløber i 2024, men det peger i højere grad i retning af, at parterne har tænkt sig at prøve noget nyt til sommer. Den mulighed har tyrkiske Besiktas i sinde at give danskeren. De vil købe angriberen som afløser for Jackson Muleka, som Besiktas ønsker at sende videre for knap 40 millioner kroner, da han ikke har indfriet forventningerne.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Fanatik