Rygter Tipsbladet.dk

Rygtebørsen: Real Madrid tæt på fransk stjerne

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet bringer hver dag dugfriske rygter fra udlandet.

Af Tipsbladet.dk

Pau Torres fra Villarreal til Manchester United
Note
: Det forlyder, at United nu er tæt på at lave en aftale med Villarreal-forsvareren Pau Torres.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Cadena Ser

Renan Lodi fra Atletico Madrid til Newcastle
Note:
Newcastle overvejer tilsyneladende at hente Lodi i Newcastle.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Inews

Vincent Kompany til Burnley
Note
: Tidligere på onsdagen forlod Kompany jobbet som cheftræner i Anderlecht, og det lader allerede til, at han nu er på vej til at blive manager i Burnley.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sky Sports

Kalvin Philips fra Leeds til Manchester City
Note
: City er efter sigende med i kampen om Kalvin Philips.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: BBC

Aurelien Tchouameni fra Monaco til Real Madrid
Note
: Tchouameni, der har haft en kanon-sæson i fransk fodbold, skulle være meget tæt på at gennemføre et skift til Real Madrid.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: L'Equipe

Luis Suarez fra Atletico Madrid til Inter Miami
Note: Den aldrende målræv Luis Suarez har spillet sin sidste kamp for Atletico Madrid. Kontrakten udløber den 30. juni, og så står angriberen uden klub. Han skal formentlig ikke stå uden en arbejdsgiver ret længe, da David Beckhams Inter Miami skulle være en mulighed.
Kilde: Independent
Sandsynlighed: Middel

Filippo Inzaghi til Udinese
Note: Den tidligere AC Milan-stjerne Filippo Inzaghi står uden job, da han tilbage i marts blev afskediget cheftrænergerningen i Brescia Calcio. Nu skulle Udinese så være klar til at give ham en ny chance i Serie A.
Kilde: Sky Sports
Sandsynlighed: Middel

Thomas Tuchel får astronomisk transferbudget
Note: Chelseas nye ejer, Todd Boehly, vil give klubbens manager, Thomas Tuchel, et astronomisk beløb at snolde for til sommer. 1,735 milliarder kroner skulle tyskeren få mellem hænderne. Der skal også forstærkninger til, da flere profiler ser ud til at forlade klubben. Andreas Christensen og Antonio Rüdiger har kontraktudløb i de bagerste geledder, og det ligner ikke, at nogen af dem forlænger deres aftaler. Derfor må nogen af pengene skulle bruges på at styrke defensiven.
Kilde: The Telegraph
Sandsynlighed: Middel

Paris Saint-Germain vil sælge Neymar
Note: Den franske storklub er angiveligt klar til at sælge brasilianske Neymar. Selv ønsker han ikke at forlade Paris Saint-Germain, men kommer det rette bud på bordet, så kan han være fortid i klubben.
Kilde: L'Equipe
Sandsynlighed: Under middel

Charles De Ketelaere fra Club Brugge til AC Milan
Note: De nykårede italienske mestre fra AC Milan har været i kontakt med Charles De Ketelaeres agent over et muligt fremtidigt samarbejde. Den belgiske angriber har imponeret stort i denne sæson for Club Brugge, hvor han sammen med Andreas Skov Olsen var med til at vinde mesterskabet. Delegerede fra Charles De Ketelaeres lejr har de seneste måneder rejst til Italien for at holde møder med både AC Milan og Inter.
Kilde: Calciomercato
Sandsynlighed: Middel

Denis Vavro fra SS Lazio til FC København
Note
: Stopperen vandt mesterskabet med FCK, og nu er spørgsmålet om hans fremtid i gang. Tidligere har Tuttomercatoweb skrevet, at FCK's købsoption er op mod 60 millioner kroner - det har "PC" dog nedtonet. Ifølge Cittaceleste.it vil FCK have rabat på stopperen, hvis man skal købe ham. Vavro har i øvrigt selv gjort det klart, at han vil blive i FCK, og det giver da også god mening, at FCK ikke kan eller skal betale op mod 45 millioner kroner for en 26-årige forsvarer.
Kilde: Cittaceleste.it
Sandsynlighed: Middel