Foto: Getty Images
Rygter

Så billigt kan denne PL-klub købe Nelsson

Det er blevet langt billigere, hvis man gerne vil have fingrene i Victor Nelssons signatur. Tidligere var danskerens frikøbsklausul på 25 millioner euro, men nu er der skåret gevaldigt ned i prisen.

Victor Nelssons tid i Galatasaray synger efter alt at dømme på sidste vers.

I sidste uge kunne det tyrkiske medie Aksam berette, at danskerens agent tog til England for at forhandle med Wolverhampton. Her blev alle parter angiveligt enige om en aftale, og Premier League-klubben forventes at lægge et officielt bud på tyrkernes bord til januar. 

Nu erfarer et andet tyrkisk medie Sabah, at Wolves kan få den tidligere FCK'er for en langt billigere pris end tyrkerne i første omgang havde meldt ud. 

Nelssons frikøbsklausul lød nemlig på hele 25 millioner euro, men nu forlyder det altså, at Wolverhampton kan hente ham for kun 10 millioner euro. 

Det sker efter at den 25-årige dansker har måtte se langt efter spilletid i Galatasaray på det sidste. Da tyrkerne vandt mesterskabet i sidste sæson, var Nelsson en vigtig brik, men nu er han faldet helt ned som fjerdevalg i det centrale forsvar. 

Allerede i sommer var han tæt på et skifte til varmere himmelstrøg i Sevilla, men selvom flybilletten var bestilt og alt var på plads, endte handlen med at falde til jorden. Det kan du læse mere om her

Dengang var Victor Nelsson alt andet end tilfreds med Galatasarays ageren. Det gav han udtryk for overfor Tipsbladet og den øvrige presse tilbage i oktober. 

- Jeg synes at Galatasaray har blokeret et skifte. Det er ikke nogen hemmelighed. De har ikke fundet pakken god nok. Der har været interesse og bud fra klubber, jeg rigtig gerne vil til. Jeg ville gerne have været skiftet.

Nu har vi bladret to sider på kalenderen, og det virker altså ikke til at stemningen mellem Galatasaray og Victor Nelsson er blevet meget bedre. Tværtimod.

Derfor peger alle pile i retning af et skifte til januar, hvor Wolverhampton lige nu er største favorit til at lande danskerens underskrift, selvom der også er blevet spekuleret i Napoli.