• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter clbold.dk

Trænerskifte spøger: Stor betydning for Eriksen

Foto: Getty Images

Antonio Conte kan være fortid i Inter til sommer, hvis Milano-klubben ikke slutter Serie A-sæsonen af på tilfredsstillende vis. Og ledelsens foretrukne afløser vil måske forsøge at bytte Eriksen væk.

Af clbold.dk

Christian Eriksen kom ikke væk fra Inter i det forgangne transfervindue, men til sommer kan den danske landsholdsprofil rykke tilbage til Premier League.

Sådan lyder det fra Calciomercatoweb, der skriver, at Inter igen påtænker at gøre Eriksen til en del af en byttehandel. Denne gang er det Chelsea-midtbanespilleren Jorginho, som Inter meldes interesseret i. 

Conte har hentet de forkerte
Calciomercatoweb skriver, at tirsdagens Coppa Italia-exit mod Juventus har skabt tvivl om Antonio Contes fremtid i Inter. 

- Inter er et projekt, der stadig er under udvikling. Exittet i Coppa Italia mod Juventus har skabt tvivl om Antonio Contes projekt. Cheftræneren ser ud til at have satset på de forkerte spillere på transfermarkedet, og han kan miste sit job, hvis han ikke formår at levere i Serie A. Og hans exit vil kunne medføre en revolution i klubben, skriver Calciomercatoweb således. 

Inter ligger i øjeblikket på andenpladsen i Serie A, men er altså nu røget ud af både Coppa Italia. Og Milano-klubben slet ikke skal spille europæisk fodbold i foråret, efter at man endte på fjerdepladsen i Champions League-gruppespillet.

Sarri står øverst på ønskelisten
Ifølge Calciomercatoweb bliver Antonio Contes fremtid evalueret stort set dagligt af Inter-ledelsen. Den tidligere Chelsea-boss kommer uden tvivl til at fortsætte i Milano-klubben sæsonen ud, hvorefter en større evaluering af Conte vil blive foretaget.

- Maurizio Sarri, som altid har stået på toppen ønskelisten, kan tage over. Træneren fra Toscana er klar til at satse på sine foretrukne spillere, og truppen vil blive justeret efter hans ønsker. 

Og ifølge Calciomercatoweb kan Christian Eriksen altså blive tilbudt til Chelsea, så Maurizio Sarri kan få Jorginho til Inter. Sarri har tidligere trænet den brasilianskfødte midtbanespiller i både Napoli og Chelsea. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus