• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Jacob Quvang

SL-kending eller Man Utd-back? De kigger intenst

Foto: Getty Images

Den tidligere Sønderjyske-spiller er én blandt tre spillere, som Inter kan gå efter.

Af Jacob Quvang

Svenske Emil Holm har imponeret stort i Italien i denne sæson, og den tidligere Sønderjyske-spiller har af flere omgange været rygtet til flere af Serie A's største klubber.

Spekulationerne fortsætter også, og den seneste melding er, at Emil Holm er alvorligt på blokken i Inter. 

Her er han dog ikke den eneste spiller, som Inter har sat en rød cirkel ud for. Ifølge Gazzetta dello Sport ventes det, at Denzel Dumfries tager til enten Chelsea eller Manchester United til sommer, hvilket får Inter til at tænke på fremtiden.

Den kan indeholde at købe Emil Holm i Spezia. Også Manchester United-backen Diogo Dalot og Club Brugges Tajon Buchanan er på blokken, så konkurrencen er stor.

Fordelen ved at investere i Emil Holm vil være, at han allerede har kendskab til Serie A, ligesom han er ung. Han vil sandsynligvis heller ikke være lige så dyr med tanke på, at de to andre spillere er i klubber, der regelmæssigt spiller i Champions League.

Emil Holm har også fået sin debut for det svenske landshold, og den dynamiske spillers karriere er steget med raketfart, siden han spillede med i bunden af den danske Superliga.