• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Tidligere Chelsea-angriber kan afløse Ronaldo

Foto: Getty Images

Den tidligere Chelsea-angriber Tammy Abraham er angiveligt et emne i Manchester United til sommer.

Af Lars Gram-Hanssen

Manchester United kan til sommer hente en angriber, der tidligere i karrieren er blevet vejet og fundet for let af Chelsea. 

Således skriver mediet FourFourTwo, at Manchester United til sommer kan gå efter Roma-angriberen Tammy Abraham, der har imponeret i italiensk fodbold efter skiftet fra Chelsea i 2021. 

Erik ten Hag hentede et par markante forstærkninger på sommerens transfermarked, hvor stjerner som Casemiro, Antony og Lisandro Martinez rykkede til Old Trafford. Hollænderen fik dog ikke en centerforward, og en sådan står derfor nok højt på ønskelisten næste sommer, hvor Cristiano Ronaldos kontrakt også udløber. 

Også den italienske avis Corriere dello Sport peger på, at Tammy Abraham ikke har nogen planer om at blive hængende i Serie A i årevis. Ifølge avisen kæmper englænderen således for at tiltrække opmærksomhed fra Premier League, fordi han ønsker at returnere til hjemlandet.

Ifølge Corriere dello Sport har Chelsea en klausul på at hente Abraham tilbage i 2023. Det kræver dog, at London-klubben betaler Roma næsten 600 millioner kroner. 

Den 24-årige Tammy Abraham har scoret 19 mål i 44 Serie A-kampe.