• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Uenighed om lønnen: Milan-stjerne rygtes til engelsk topklub

Foto: Getty Images

Franck Kessié er en af stjernerne i Milan, men ivorianeren kan potentielt være på vej til engelsk fodbold, da hans kontrakt udløber næste sommer.

Af Lars Gram-Hanssen

Milan har allerede mistet Gianluigi Donnarumma og Hakan Calhanoglu på frie transfers denne sommer, og nu frygter Milano-klubben angiveligt, at det samme skal ske med Franck Kessié. 

Ivorianeren, der i sidste sæson scorede 13 Serie A-mål for Milan, har således kontraktudløb om 11 måneder, hvilket selvsagt ikke er en optimal situation for Simon Kjærs klub. Og ifølge den italienske avis La Gazzetta dello Sport er en forlængelse med Kessié da også et punkt, der står relativt højt på dagsordenen hos Milan-ledelsen.

Uenighed om lønnen
Ikke overraskende er det økonomien, der i øjeblikket skiller parterne ad, idet Franck Kessié ønsker en årsløn på 45 millioner kroner, mens det har været reporteret, at Milan er klar til at tilbyde knap 30 millioner. I øjeblikket ligger ivorianerens årsløn på lidt over 16 millioner kroner. 

Franck Kessié er i øjeblikket til OL i Tokyo med Elfensbenskysten, hvilket heller ikke er med til at lette forhandlingerne. Ifølge La Gazzetta dello Sport er der i Milan en del nervøsitet over situationen, idet flere Premier League-klubber, herunder Liverpool, angiveligt har vist interesse for den 24-årige offensivspiller. 

Franck Kessié har scoret 30 mål i 184 kampe for Milan siden skiftet fra Atalanta i 2017.