Superliga

Gislason-lejren utilfreds med udelukkelse

Stefan Gislason tager ikke med Brøndby på træningslejr i Spanien, og det undrer hans agent Arnor Gudjohnsen.

Stefan Gislason er ikke en del af den Brøndby-trup, som i dag er rejst til Spanien for at gøre de sidste forberedelser til SAS Liga-starten den første weekend i marts. Brøndby begrundede på sin hjemmeside Gislasons fravær i flyet således:

- For Stefan Gislasons vedkommende handler det om, at der er reel
interesse for spilleren fra et par klubber, som ønsker spilleren
tilknyttet.

Men islændingens agent, Arnor Gudjohnsen, stiller sig uforstående overfor udelukkelsen af Stefan Gislason og kan slet ikke genkende Brøndbys udmelding.

- Stefan har altid været professionel og udført sit arbejde, og han har ikke gjort noget forkert i den her situation. Stefan er stadig Brøndby-spiller, og han burde selvfølgelig være sammen med truppen, når de tager til Spanien. Jeg ved ikke, hvorfor han ikke er med. Skulle han skifte klub, så ville det da også give mening at være med på sådan en tur og træne med holdet, så han kan holde formen ved lige, siger Arnor Gudjohnsen til tipsbladet.dk.

Agenten regner med, at der er en afklaring på Stefan Gislasons klubfremtid indenfor et par uger, selvom der lige nu ikke er de store nyheder om et forestående klubskifte.

- Der har været en del interesse fra Norge, men der sker ikke noget lige nu. Situationen er sådan, at det kommer helt an på, hvad Brøndby vil kræve for ham, og selvfølgelig er lønnen også et spørgsmål. Skal han til Norge bliver han nok nødt til at gå ned i løn. Jeg regner med, at der er en løsning i løbet af næste uge, eller senest næste uge igen, siger Gudjohnsen.