• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Det var Jimmy Nielsen egen idé at degradere sig selv til Vejles U-trup. Imens leder målmanden nu efter en ny arbejdsgiver i Norge eller Sverige.

Af Søren Hanghøj Kristensen

Fra og med i dag træner Vejles tidligere førstemålmand og anfører, Jimmy Nielsen med blandt klubbens ungdomsspillere. Det er dog ikke Vejles sportslige ledelse, der har degraderet den karismatiske keeper. Det har han gjort selv.

- Det er mit eget ønske at træne med U-truppen. Så jeg blev enig med klubben om, at det var det bedste. Der er ingen grund til, at jeg forstyrrer og stjæler fokus, når førsteholdet træner, siger Jimmy Nielsen til tipsbladet.dk.

I stedet lægger Jimmy Nielsen sit fokus på at finde en ny klub i enten Norge eller Sverige, hvor transfervinduerne har åbent måneden ud. Og ambitionerne er stadig store hos den blonde målmand.

- Jeg ved godt, at jeg ikke kommer til Premier League eller Serie A. Men jeg stiler fortsat efter at være med på højeste niveau. Helst i den bedste række i enten Norge eller Sverige, forklarer Nielsen, der hvis han fortsat står uden ny klub om en måned ikke vil udelukke et karrierestop.

Jimmy Nielsen har, ifølge ham selv, haft en fremragende tid i Vejle, og selv om klubben ikke vil give ham en fri transfer, så han nemmere kan finde en ny klub, er der ikke ondt blod mellem målmanden og 1. divisionsklubben.

- Der er ikke noget at gøre ved, at de ikke vil give mig den frie transfer. Selv om det selvfølgelig er ærgerligt. For havde jeg fået den, havde jeg allerede nu været i en anden klub. Men jeg håber vi kan kan finde en løsning, der er god for alle parter. For jeg har haft en dejlig tid i Vejle, slutter Jimmy Nielsen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020