Superliga

Niclas Jensen: Jeg har prøvet hele paletten

Torsdag takker Niclas Jensen af som aktiv fodboldspiller, når han siger farvel til FC Københavns hjemmepublikum inden kampen mod Cluj.

Niclas Jensen siger farvel til fodbold på topplan, når han bliver hyldet torsdag aften inden kampen mod Cluj. Det er Jensens sidste hjemmekamp for FC København, og han får formentlig ingen spilletid i kampen, for svenske Oscar Wendt har for længst overhalet Jensen, der står noteret for 212 FCK-kampe og 62 landskampe.

- Jeg er utroligt glad for den karriere, som jeg har haft. Jeg har været dygtig, men selvfølgelig også heldig med at spille godt under de rigtige trænere på de rigtige tidspunkter. Jeg har prøvet hele paletten fra dengang hvor der blot var ti ansatte på kontoret, og hvor alle kendte alle, frem til det klubben er i dag. Jeg har sindssygt mange gode oplevelser, og jeg har mødt en masse fantastiske mennesker herinde. Det er en superdejlig klub, siger han til magasinet FCK Balls.

Niclas Jensen debuterede for FCK helt tilbage i 1998, og var i store udenlandske klubbet som Borussia Dortmund og Manchester City, inden han i 2007 vendte tilbage til FCK. Venstre backen fortsætter nu som spilleragent, så et farvel til fodbold, bliver det ikke helt.

-  I forbindelse med mit annoncerede stop er der mange, der gerne vil snakke med mig om det, og det sætter selvfølgelig nogle tanker i gang. Men jeg frygter ikke for, at jeg får noget tomrum i hverdagen. Jeg glider med det samme over i en hverdag med fast arbejde som fodboldagent, og bliver dermed i fodboldverdenen.