Superliga

Ny klub til Junior

Den tidligere OB- og FC København-angriber, José Junior, har fundet sig en ny klub i hjemlandet Brasilien.

Da José Junior for to måneder siden først fik opløst sin kontrakt hos FC København og siden fik sparket i Randers FC, som havde lejet ham, besluttede han, at det efter ti år som fodboldnomade i Europa, var på tide for ham at rejse tilbage til hjemlandet Brasilien.

Det gjorde Junior, men selv om han er blevet 33 år, er hans fodboldkarriere ikke færdig af den grund. Forleden satte den karismatiske angriber således sin underskrift på endnu en professionel kontrakt.

- Junior har skrevet under på en et-årig kontrakt med den brasilianske klub Vitória, fortæller hans agent fra tiden i Skandinavien, Anders Henriksen, til tipsbladet.dk.

Vitória hører hjemme i byen Salvador i provinsen Bahía. Sidste år blev klubben nummer 13 i den bedste brasilianske række, Campeonato Brasileiro.

- Junior er rigtig glad for hans nye kontrakt og meget glad for at være hjemme i Brasilien. Nu er han tættere på sin familie, og det var det, han ville, siger Anders Henriksen.

Udover FC København, OB og Randers FC, nåede José Junior også at optræde 11 gange for FC Nordsjælland i hans tid i Danmark