• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

FC Københavns Thomas Kristensen mangler spilletid. Han har haft det svært på FC Københavns kvalitetsbesatte midtbane, men tror ikke umiddelbart på, at udleje bliver en løsning.

Af Kristian Østerby Jepsen

I sommer valgte FC København at leje Morten Nordstrand ud til hollandske Groningen, fordi angriberen havde svært ved at få en fast plads i københavner-angrebet. Samme problem har Thomas Kristensen haft på midtbanen i denne sæson, men det trækker ikke umiddelbart op til en lejeaftale - Kristensen har andre planer.

- Det er svært at stille en målsætning op, men min førsteprioritet er at komme i startelleveren, og det er p.t. mit mål, siger Thomas Kristensen til tipsbladet.dk, og fortsætter:

- Jeg kunne ikke forstille mig udleje, det er i hvert fald ikke noget, jeg går og tænker på. Jeg skal ikke sige, hvad klubben gør sig af tanker, men det er ikke noget, jeg kunne forstille mig, de ville have, siger Kristensen.

Morten Nordstrand er udlånt til Groningen resten af denne sæson, mens Thomas Kristensen må kæmpe om pladsen på FC Københavns centrale midtbane.

Læs også: Thomas K. er utilfreds med spilletiden i FCK