• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

FC Nordsjællands brasilianer Junior har, ifølge tipsbladet.dk's oplysninger, fået at vide, at han skal sidde på bænken mod FCK inde i Parken. Det nægter han imidlertid.

Af Simon Møbjerg Sørensen

José Junior var nederst i angrebshierarkiet inde i Parken i efteråret, og han blev derfor lejet ud til FC Nordsjælland. Efter en god start i Farum-klubben er han nu reserve.

Ifølge tipsbladet.dk's oplysninger, har Morten Wieghorst givet ham beskeden om, at han skal sidde på bænken, når FC Nordsjælland imorgen møder FC København inde i Parken. Det skulle brasilianeren have reageret så kraftigt på, at han nægter at møde op til kampen, hvis ikke han er i startopstillingen.

Et forsøg på et forsoningsmåde mellem Wieghorst og Junior skulle også være gået i vasken, fordi angriberen har holdt fast i sin trussel om at blive væk, hvis ikke han blev inkluderet i startelleveren mod sin ejerklub.

- Vi melder noget ud indenfor en time til halvanden inde på hjemmesiden omkring det her. Derudover har jeg ingen kommentarer til dine oplysninger, siger mediechef i FC Nordsjælland Christian Wolny til tipsbladet.dk.

Men det kan vel blive lidt svært at offentliggøre en trup, når i ikke ved, om Junior møder op?

- Truppen bliver nok heller ikke offentliggjort lige foreløbig, siger Wolny.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus