Video : Tipsbladet
Serie A

- Alle troede, det var slut for Simon Kjær, men...

Simon Kjær imponerer i AC Milan, og storklubben bør beholde danskeren, lyder det fra transferjournalisten Gianluca Di Marzio.

Senere på måneden fylder Simon Kjær 35, og dermed er han ved at være aldrende i fodboldmæssig forstand - midtstopperen lever dog alt andet end en slumrende pensionisttilværelse. 

Uge efter uge skal han præstere på højeste nivaeu for storklubben AC Milan, og når der er pause på klubholdet, bærer han anførerbindet på det danske landshold.

I slutningen af 2021 pådrog Simon Kjær sig en længerevarende skade, og sidste sæson bød ikke på ret meget spilletid, så mange var nok klar til at synge Kjærs svanesang.

Den italienske transferjournalist Gianluca Di Marzio var i hvert fald, men han har måttet sande, at der skal mere til at slå Simon Kjær ud.

- Efter hans lange skadesafbræk troede alle, at det ville blive afslutningen på hans karriere, men nu spiller han godt for AC Milan, siger Gianluca Di Marzio til Tipsbladet.

Simon Kjær har kontraktudløb i AC Milan efter denne sæson, og det er fortsat uafklaret, om danskeren bliver i Milano eller ej.

- Jeg tror, at Simon Kjær bliver et år mere i AC Milan. Han er ekspert i den disciplin, der går ud på at hjælpe de unge forsvarsspillere, og når jeg ser hans fremtid for mig, forestiller jeg mig, at han bliver træner eller sportsdirektør efter sin aktive karriere, siger Gianluca Di Marzio og tilføjer:

- Han er en cool fyr, og jeg håber ikke, at AC Milan giver slip på ham - klubben har brug for spillere med hans mentalitet. 

Simon Kjær er noteret for mere end 100 kampe for AC Milan, og i efteråret overtog han rekorden for flest danske landskampe fra Peter Schmeichel.