• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Lars Gram-Hanssen

Antonio Conte spøger i kriseramt storklub

Foto: Getty Images

Antonio Conte sættes i forbindelse med italiensk storklub, der har fået en sløj sæsonstart.

Af Lars Gram-Hanssen

Efter en tung sæsonstart formåede Roma torsdag at gøre ondt værre, da hovedstadsklubben blev ydmyget med 4-1 af oprykkerne fra Genoa. 

Det efterlader Jose Mourinhos mandskab på en helt utilfredsstillende 16. plads i Serie A, og derfor er der nu begyndt at opstå tvivl om portugiserens fremtid i Roma. 

Den romerske avis Il Messaggero peger på, at mange Roma-fans ønsker at skifte José Mourinho ud med Antonio Conte, der tidligere er blevet italiensk mester med både Juventus og Inter. 

Roma-ejer Dan Friedkin meldte ud, at Champions League er målet, da Romelu Lukaku for en måneds tid siden skrev under på en lejeaftale med romerne. Med blot en enkelt sejr i de første seks spillerunder fremstår den drøm ikke specielt realistisk i øjeblikket. 

Antonio Conte har været arbejdsløs i et halvt års tid nu, efter at den 54-årige italiener tilbage i marts forlod Tottenham efter en svær tid i London-klubben. 

Tilbage i 2019, inden ansættelsen i Inter, udtalte Antonio Conte til La Gazzetta dello Sport, at han har en drøm om at blive Roma-træner. 

- Omstændighederne er ikke de rette nu, men jeg tror, at jeg før eller senere kommer til at træne Roma, lød det dengang fra Antonio Conte. 

José Mourinhos kontrakt med Roma udløber til sommer, og ifølge Il Messaggero er det mest realistisk, at Antonio Conte først overtager portugiserens job til den tid.