• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Lars Gram-Hanssen

Avis: Mesterklub arbejder på at hente Dybala

Foto: Getty Images

Paulo Dybala ønsker angiveligt alligevel ikke at forlænge med Juventus, og en storklub arbejder nu på at sikre sig argentineren på en fri transfer til sommer.

Af Lars Gram-Hanssen

Juventus har haft det svært i et stykke tid efterhånden, og Torino-klubben kan nu tilmed miste en stor profil til en rival.

Således skriver avisen La Gazzetta dello Sport nu, at Inters administrerende direktør, Giuseppe Marotta, vil forsøge at hente Paulo Dybala til Milano-klubben til sommer, hvor argentinerens kontrakt med Juventus udløber. 

Tidligere på ugen kom det argentinske medie TyC Sports med lidt af en bombe, da man skrev, at Dybala har ombestemt sig og alligevel ikke forlænger med Juventus. 

La Gazzetta dello Sport skriver, at Inter vil have luft i økonomien til at betale Dybalas løn, idet både Arturo Vidal og Matias Vecino har kontraktudløb til sommer. Og ifølge avisen arbejder Inter nu på 'en konkret plan' om at lokke Paulo Dybala til Milano, ikke mindst fordi det også vil have markant symbolsk værdi at snuppe Juventus' store stjerne. 

Ifølge La Gazzetta dello Sport er der opstået gnidninger mellem Paulo Dybala og Juventus, efter at parterne i oktober ellers indgik en mundtlig aftale om en fem-årig aftale med en årsløn på mellem 60 og 74 millioner kroner. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020