• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Lars Gram-Hanssen

Avis: Simon Kjær er blevet tredjevalg i AC Milan

Foto: Getty Images

Simon Kjær kan få svært ved at kæmpe sig tilbage i startopstillingen i AC Milan.

Af Lars Gram-Hanssen

Der er omtrent tre måneder til Danmarks første kamp under VM, men i skrivende stund ser situationen uvis ud for landsholdets kaptajn og defensive general. 

Simon Kjær er godt nok vendt tilbage til grønsværen efter sin alvorlige knæskade, men det kan potentielt blive småt med spilletid frem imod VM-slutrunden. 

I hvert fald skriver Milano-avisen La Gazzetta dello Sport nu, at AC Milan indleder Serie A-sæsonen med Fikayo Tomori og Pierre Kalulu som de foretrukne valg i midterforsvaret, mens Simon Kjær kan bruges som rotationsspiller. 

Simon Kjær har siddet ude i otte måneder, efter skaden i december, og i mellemtiden har Pierre Kalulu gjort en så god figur, at franskmanden står til at holde fast i sin startplads. La Gazzetta dello Sport skriver således direkte, at Simon Kjær nu er tredjevalget i AC Milans midterforsvar. 

La Gazzetta dello Sport tilføjer, at Simon Kjær står foran Matteo Gabbia i køen til spilletid, men at der vil gå noget tid, før man får Simon Kjær at se i startopstillingen igen. 

- Kjær er vendt tilbage for at blive hovedperson igen. Han fylder 34 år til marts, og der hænger stadig et spørgsmålstegn over ham, hvad angår det fysiske. Men hans lederrolle og plads i omklædningsrummet står ikke til diskussion, skriver La Gazzetta dello Sport. 

Simon Kjær har også selv udtalt sig om situationen.

- Det er trænerens beslutning. Pierre [Kalulu, red.] har haft en fantastisk sæson. I mine øjne er han ikke en rival. Hvis jeg gør mit arbejde og gør det godt, så er der kun én, der kan tage beslutningen, og det er Pioli. Jeg kan blive vred på ham, men ikke på Kalulu, Tomori eller Gabbia, for de er mine kolleger, og en af dem vil være ved min side på banen. Jeg har brug for deres hjælp, så de kan aldrig blive mine rivaler. Jeg ved, at jeg ikke kommer til at spille 45 kampe i denne sæson. Der vil være muligheder for alle, men selvfølgelig vil jeg gerne spille. Jeg vil gerne spille, når derbyet kommer, siger Simon Kjær således

AC Milan og Inter mødes den 3. september. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.