Zlatan måtte trøste knust dommer efter brøler

Zlatan Ibrahimovic og flere andre AC Milan-spillere viste mandag stort format efter choknederlaget til Spezia.

AC Milan blev mandag sat alvorligt tilbage i mesterskabskampen, men Zlatan Ibrahimovic og kompagni havde absolut heller ikke med sig i hjemmebanenederlaget til bundholdet Spezia.

Ved stillingen 1-1 i det 92. minut bankede Junior Messias således AC Milan i front, men målet fik ikke lov til at stå, da kampens dommer Marco Serra et splitsekund forinden havde fløjtet for frispark til AC Milan.

Serra rakte straks hånden undskyldende i vejret, velvidende at fordelsreglen skulle være blevet taget i brug i situationen. Spezia endte efterfølgende med at score på et kontraangreb, og efter slutfløjtet var Marco Serra angiveligt ganske påvirket af sin store fejl.

- Rystet, nærmest i chok. Sådan blev dommer Serra beskrevet af dem, der så ham i spillertunnellen efter kampen, da kameraerne var væk, lyder det således fra den italienske avis Corriere della Sera

Avisen peger på, at Serra straks undskyldte til AC Milan-spillerne for fejlen, der kostede Stefano Piolis mandskab dyrebare point i mesterskabskampen.

- Efter kampen var han målløs. Som i chok. I så høj grad, at en gruppe på fire-fem AC Milan-spillere endda forsøgte at opmuntre og trøste ham, i stedet for at fortsætte protesterne. Blandt disse var Ibrahimovic. En stor gestus fra svenskeren, skriver Corriere della Sera.

Den italienske dommerforening har undskyldt til AC Milan for den uheldige situation, skriver Corriere della Sera, der tilføjer, at Marco Serra formentlig får en pause i den kommende tid. Ibrahimovic og kompagni er nu fortsat to point efter Inter, der desuden har en kamp i hånden.