• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Lars Gram-Hanssen

Bekymret Simon Kjær: Det er vanvittigt

Foto: Getty Images

AC Milan halter efter Napoli i Serie A, og ifølge Simon Kjær har de italienske mestre haft det lidt svært på det seneste. Landsholdskaptajnen gruer desuden for kampprogrammet efter nytår, hvor AC Milan skal spille mange kampe på kort tid.

Af Lars Gram-Hanssen

Der er ingen undskyldninger. 

Sådan lyder det fra Simon Kjær, efter at AC Milan tirsdag smed vigtige point mod oprykkerne fra Cremonese, hvilket nu efterlader de forsvarende mestre med otte point op til Napoli, der fører Serie A.

Efter to ligakampe uden spilletid var den danske landsholdskaptajn tilbage i startopstillingen til opgøret mod Cremonese, hvor AC Milan måtte nøjes med 0-0. 

- Vi har kun haft det lidt svært i de seneste to kampe. Der er ting, vi er nødt til at forbedre, men der er mange tætte kampe. Og der er ikke tid til at træne. Vi skulle have vundet i dag. Der er ingen undskyldninger. Men der var også ting, vi gjorde godt, lyder det, ifølge Corriere dello Sport, fra Simon Kjær. 

- Vi er ikke helt nede, men vi ønsker at hænge på og vinde mesterskabet igen. I dag tabte vi to point, men sådan er det. 

AC Milan har i efteråret også brugt kræfter i Champions League, hvilket også har været en faktor i den seneste tid. Efter VM venter der også en hektisk tid, advarer Simon Kjær. 

- Rent mentalt forsøger vi at gøre vores bedst. Til januar og februar vil der være et vanvittigt program, og der vil det mentale aspekt komme til at fylde mere end det fysiske, lyder det fra Simon Kjær. 

AC Milan møder i februar Tottenham i Champions League-ottendedelsfinalen. Derudover afvikles der ni spillerunder i Serie A i januar og februar, mens der også er både ottendedelsfinaler og kvartfinaler i Coppa Italia.