• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Lars Gram-Hanssen

Cheftræner forsvarer Højlund: Der er ingen krise

Foto: Getty Images

Rasmus Højlund har ikke scoret i Atalantas seneste kampe, men Bergamo-klubbens cheftræner har stadig stor tiltro til den danske landsholdsangriber.

Af Lars Gram-Hanssen

Det er meget sigende om Rasmus Højlunds eksplosive udvikling i de seneste måneder, at det nu vækker lidt opsigt, at den 20-årige dansker er gået tre kampe uden at score for Atalanta. 

Inden da havde Højlund nemlig scoret seks gange i 10 kampe, men de manglende mål i de seneste kampe er ikke rigtig noget, der bekymrer Atalanta-cheftræner Gian Piero Gasperini. 

Også Højlunds angrebsmakker Ademola Lookman er gået lidt i stå, men ifølge Gasperini skal de to Atalanta-angribere nok genfinde målformen inden længe. 

- De har begge vist fin form. De her mindre gode perioder er noget, som sker for alle. Vi kan ikke adskille Højlund og Lookman fra Muriel og Zapata. Vi har brug for dem alle sammen. De er alle del af det samme hold, lyder det, ifølge Tuttomercatoweb, fra Gasperini. 

- Der er ingen krise for Højlund eller Lookman. Hvis der går to kampe, hvor de ikke scorer, og hvor de spiller lidt mindre godt, så føler jeg ikke, at det er et problem. Vi har en ny kamp i morgen. 

Kampen, som Gasperini refererer til, spilles i aften klokken 20.45, hvor Atalanta møder Empoli i Serie A. 

Rasmus Højlund kan i næste uge også komme i aktion for det danske landshold. Atalanta-angriberen blev i tirsdags udtaget til de to kommende EM-kvalifikationskampe mod Finland og Kazakhstan.