Video : Tipsbladet
Serie A

Dårlig Simon Kjær-nyhed for AC Milan

Simon Kjær har siddet ude med en skade i den seneste måned, og meldingen fra Italien lyder nu, at den danske landsholdsanførers comeback lader vente på sig.

Simon Kjær har siddet ude med en skade i den seneste måned, og den danske landsholdskaptajns comeback er desværre ikke lige på trapperne. 

Kjær, der måtte melde afbud til Danmarks sidste to EM-kvalifikationskampe mod Slovenien og Nordirland, misser nemlig også AC Milans kommende kampe. 

Det skriver Calciomercato, der refererer til La Gazzetta dello Sport. Meldingen her går på, at Simon Kjær misser lørdagens Serie A-kamp mod Fiorentina og næste uges Champions League-brag mod Borussia Dortmund. 

Simon Kjær har ikke været i kamp siden den 25. oktober, hvor den 34-årige dansker blev indskiftet i det sidste minut af AC Milans 3-0-nederlag til Paris Saint-Germain. 

Generelt har der været tale om en sæson med begrænset spilletid for Simon Kjær, der sammenlagt har spillet under 300 minutter for AC Milan. Den rutinerede dansker har fået spilletid i seks Serie A-kampe, heraf tre fra start.