Foto: Getty Images
Serie A

Dansk profil måtte udskiftes: Kunne ikke se noget

Lecces danske anfører Morten Hjulmand fik sig en forskrækkelse i søndagens Serie A-kamp mod Torino.

Morten Hjulmand spiller stort set samtlige minutter for Serie A-klubben Lecce, hvor han er anfører, så der skal noget ganske særligt til for, at cheftræner Marco Baroni hiver danskeren ud før tid. 

Og lige netop sådan en situation opstod søndag, da Lecce på hjemmebane mødte Torino FC. Her blev 23-årige Morten Hjulmand udskiftet efter 54 minutter i 0-2-nederlaget, fordi han fik en finger i øjet i en duel med en modspiller.

Hændelsen skete allerede i slutningen af første halvleg, og Hjulmand forsøgte at spille videre efter pausen, men måtte altså til sidst strække gevær. 

- Han kunne intet se, så jeg havde ikke andet valg end at skifte ham ud, fortæller Marco Baroni til italienske medier.

Selv om det åbenlyst ikke lyder specielt godt for Morten Hjulmand, fastslår Lecce-træneren, at der ikke er nogen grund til at trykke på panikknappen. Han forventer således, at den danske anfører er tilbage allerede på søndag mod Fiorentina.

Det betyder samtidig, at Kasper Hjulmand roligt kan udtage sin efternavnebror, når den danske landstræner tirsdag løfter sløret for Danmarks trup til EM-kvalifikationskampene mod Finland og Kasakhstan senere på måneden. Morten Hjulmand spås gode chancer for at blive udtaget.