Endelig skadesfri: Simon Kjær udtaget til første kamp i en måned
Foto: Getty Images
Serie A

Endelig skadesfri: Simon Kjær udtaget til første kamp i en måned

Landsholdets anfører Simon Kjær har nu fået styr på den muskelskade, som han fik for præcis en måned siden.

Siden 3. december har den danske landsholdsanfører Simon Kjær været ude med en muskelskade, som han pådrog sig under Milans Europa League-kamp mod Celtic. Den har drillet ham i godt en måned, men nu er det ovre.

Danskeren er nemlig med i Milan-truppen igen, når de søndag skal møde Benevento, som altså vil ramme månedsdagen for den skade, som han fik kort inde i kampen mod skotterne i begyndelse af julemåneden.

Læs også:Kjær er klar igen: Kommer tilbage på månedsdagen for skaden

Kjær er desuden ikke den eneste i Milano-klubben, som er med igen. Det gælder også Samu Castillejo, der har rejst sig efter en mindre skade. Derudover er Franck Kessie ikke længere i karantæne.

Det betyder dog ikke, at det hele bare går fremad, som det skal for milaneserne. Ismael Bennacer, Matteo Gabbia, Alexis Saelemaekers samt den svenske angrebslegende Zlatan Ibrahimovic er fortsat ude med en skade, ligesom Theo Hernandez er blevet ramt af karantæne.

Læs også:Dansk landsholdsprofil hyldes i Italien: Ligaens bedste på sin position

Derfor har Milan-træner Stefano Pioli også været nødt til at hive den 19-årige midtbanespiller Marco Romano Frigerio op på førsteholdet for første gang i spillerens karriere.

Modstanderne fra Benevento har dog deres at slås med, da de har fået testet tre folk fra klubbens stab positive for coronavirus.

Kampen mellem Benevento og Milan spilles søndag klokken 18, og den sendes direkte på TV 2 Sport X.

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Foretrækker Dele Alli frem for Christian Eriksen

Læs også:Kjær og Milan imponerer: Kun overgået af Barcelona i 1948

Læs også:Milan slår Lazio i sidste minut og tager førsteplads