Video : Tipsbladet
Serie A

Fem mål og rødt kort: Mæhle og Atalanta sendte Lazio ud

Joakim Mæhle fik fuld tid, da Atalanta onsdag aften sendte Lazio ud af Coppa Italia med en 3-2-sejr.

Joakim Mæhle har fået pænt med spilletid i Atalanta efter sit skifte fra Genk, og onsdag var danskeren i startopstillingen i Bergamo-klubbens Coppa Italia-opgør mod Lazio.

Her kom Atalanta godt fra land, og allerede efter syv minutter havde Beram Djimstiti bragt Gian Piero Gasperinis mandskab i front.

Et hjørnespark var landet for fødderne af José Luis Palomino, hvis afslutning blev reddet af Pepe Reina. Returbolden røg hen til en Lazio-spiller, men han clearede den lige ind i Djimsiti, som altså gjorde det til 1-0 for Atalanta.

Få minutter senere modtog Luis Muriel bolden i Lazio-feltet og havde tid til at sparke på mål, men colombianerens afslutning sad lige på Reina.

Læs også:Officielt: Atalanta-stjerne tager til Sevilla

Efterfølgende begyndte også Lazio at komme frem på banen, og 17 minutter inde i opgøret havde Vedat Muriqi udlignet. Angriberen satte hovedet på et ballonindlæg fra venstresiden og styrede den flot over i modsatte hjørne, selvom han måtte hoppe en anelse tilbage for at hente bolden.

2-1 til Lazio blev det også efter 34 minutter.

Francesco Acerbi erobrede bolden midt på Atalantas banehalvdel og drev den hele vejen ind i feltet, hvorfra det lykkedes forsvarsspilleren at passere Pierluigi Gollini med en afslutning, der var en angriber værdig.

Blot tre minutter senere havde Atalanta dog bragt balance i regnskabet.

Læs også:Inter-træner efter Eriksen-mål: Her skal han forbedre sig

Luis Muriel blev spillet fri i dybden, og med en aflevering skråt tilbage i feltet fandt han Rusland Malinovskiy, der tog en enkelt berøring og sparkede den fladt i den lange hjørne, hvor Reina ikke kunne nå ned. 2-2.

Også efter pausen var der gang i den, og syv minutter inde i anden halvleg blev José Luis Palomino udvist. Atalanta-stopperen nedlagde Manuel Lazzari, der var alene igennem med Gollini i Atalanta-buret, og så måtte han forlade banen.

Ganske overraskende var det derfor, at Atalanta efter 57 minutter kom på 3-2. Cristian Romero erobrede bolden højt på Lazios banehalvdel og spillede den ind foran mål til Aleksey Miranchuk, der passerede Pepe Reina.

4-2 var det også lige ved at blive efter 67 minutter, da Duvan Zapata fik chancen fra ellevemeterpletten. Den netop indskiftede angriber var selv blevet nedlagt i feltet kort forinden, men han sparkede svagt og blev reddet af Reina.

Ikke mange minutter senere satte Simone Inzaghi topscorer Ciro Immobile på banen i jagten på en udligning, men trods et tungt pres formåede hovedstadsklubben formåede ikke at score en tredje gang. Mæhle og co. er derfor klar til semifinalen i Coppa Italia.

Læs også:Lettet Eriksen sender rørende hilsen efter afgørende frisparks-mål

Læs også:FC Midtjylland åbner for indkøb: Vi har penge på kontoen

Læs også:Avis: Skade sætter Kjær ud af danskeropgør