• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Mikkel Fuhr Nielsen

Forlod SL til spotpris: Nu koster han 52 mio.

Foto: Getty Images

Højre backen har haft fart på, siden han forlod Superligaen i sommer. Det samme har hans prisskilt.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

For seks måneder siden rykkede Sønderjyske og Emil Holm ud af Superligaen.

Nu render den svenske højre back rundt som fast mand i Serie A for Spezia og kan tilmed kalde sig svensk landsholdsspiller. Det er gået stærkt for den talentfulde højre back de seneste måneder.

Man kunne allerede se talentet, da han var i Sønderjyske, hvor han var en af de bedste på det mandskab, som rykkede ud af Superligaen i år. Allerede forrige sommer så Spezia potentialet i ham, da de købte ham for 2 millioner kroner i Haderslev-klubben.

Derefter blev han udlejet retur til Sønderjyske, og nu høster Spezia for alvor frugterne. 52 millioner kroner ventes det at koste, hvis de mange bejlere vil have fingrene i Emil Holm, skriver lokalmediet Calcio Spezia.

Og bejlere er der nok af. Helt nøjagtigt er der ti af slagsen ifølge samme medie. Juventus, Roma, Napoli, Atletico Madrid, Ajax, Wolfsburg, Leipzig, Freiburg, Bayern Leverkusen og Benfica lurer alle på ham.

Det er dog højst usandsynligt, at Emil Holm forlader Spezia til januar, da han er en vigtig brik i kampen om overlevelse. Klubben overvintre akkurat på den rigtige side af nedrykningsstregen, hvor de har seks point ned til Cremonese.

22-årige Emil Holm startede sæsonen på bænken, men efter få spillerunder erobrede han pladsen på højre kanten i cheftræner Luca Gottis system. Siden er det blevet til 12 Serie A-startpladser med et enkelt mål til følge.