Giver kedelig status på Yann Bisseck
Foto: Getty Images
Serie A

Giver kedelig status på Yann Bisseck

Den italienske avis La Gazetta Dello Sport skriver, at der kan være langt til spilletid for tidligere AGF-stjerne Yann Bisseck

Yann Bisseck har ikke fået meget græs under fødderne, siden han forlod AGF til fordel for Inter Milan i sommer. 

Den bomstærke tysker har blot fået syv minutter på plænen for Simone Inzaghis mandskab, og der er fortsat lange udsigter til spilletid. 

Det skriver den store italienske avis La Gazzetta Dello Sport, der melder, at den tidligere AGF-stjerne må væbne sig med tålmodighed. 

- Problemet er indtil videre, at der er meget konkurrence i Inter: På papiret skulle han være afløseren for Bastoni, men med undtagelse af kampen mod Monza er han blevet "overhalet" af andre løsninger. Inter mangler ikke løsninger bag Bastoni. Indtrykket er, at Bisseck bliver nødt til at være meget tålmodig, skriver den italienske avis. 

Det skorter heller ikke på verdensklasse midtstoppere hos Inter Milan, så Bisseck har da også hænderne fulde. 

Udover omtalte Alessandro Bastoni råder Milano-klubben også over Benjamin Pavard, Stefan de Vrij og Francesco Acerbi. 

Noget tyder da også på, at den tyske ungdomslandsholdsspiller er klar over, at der kan gå noget tid, før han bider sig fast på holdet. 

- Fra de første træningssessioner forstod jeg, at jeg først skulle teste mig selv, og at jeg ikke engang kunne tænke på at spille, jeg skal være tålmodig, fortalte han til Geissblog for nogle dage siden.