Serie A Kenneth Jensen

- Hans præstationer har nærmest været perfekte

Foto: Lecce

Dansk midtbanespiller storroses i Italien. Men medie forventer også, at han kan blive solgt denne sommer.

Af Kenneth Jensen

Han scorede ikke en eneste gang for italienske Lecce i den netop afsluttede sæson i Serie B, men danske Morten Hjulmand havde alligevel en stor andel i, at klubben formåede at rykke op i Serie A.

Og præstationerne har været så gode, at Hjulmand nu får store roser med på vejen af det italienske medie trnews.it.

- Hans indsats i den afsluttede sæson i Serie B, hvor han spillede 37 gange og lavede tre assister, har været med nærmest perfekte præstationer. Den 22-årige dansker er en fodboldspiller, der kun kan blive bedre, og der er enorme muligheder for udvikling. Han er en af de største årsager til, at Lecce er rykket op, skriver mediet om danskeren, der skiftede til klubben for halvandet år siden fra Admira Wacker.

Her fremgår det også, at både Inter og Juventus - som det også tidligere har været fremme - viser interesse for midtbanespilleren, og forventningen er, at især Juventus kan blive seriøs i interessen for Morten Hjulmand. Og spørgsmålet er, om Lecce vil sælge og score en stor sum penge, som kan geninvesteres i flere spillere.

Den 22-årige dansker var med landsholdet senest, men fik ikke debut for Danmarks A-hold.

Midtbanespilleren har kontrakt et par år endnu med Lecce. Han kom til klubben fra FC København - her ville man meget gerne have holdt på Hjulmand, den historie kan du læse her.