• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Helt vild med Kjær: De tal er ikke en tilfældighed

Foto: Getty Images

Der bliver næsten aldrig scoret mod Milan, når Simon Kjær spiller.

Af Oliver Okstrøm

Simon Kjær har i det seneste års tid været væsentligt mere skadet end klar, men det har på det seneste været godt for den danske landsholdsanfører. I de fire seneste kampe, som han har spillet for Milan er der kun blevet scoret én gang på dem.

Det er ifølge klubbens cheftræner Stefano Pioli slet ikke en tilfældighed. Det fortæller han ifølge fanmediet MilanNews til klubbens pressemøde forud for søndagens kamp mod Fiorentina.

- Når tallene er så klare, så er det aldrig et tilfælde. Simon er en leder. Det er et meget vigtigt aspekt, at han taler så godt på banen, siger træneren og fortsætter:

- Han ved, hvordan han får sine holdkammerater ind på de rette positioner. Han er han en spiller, som giver også rigtig meget på de aspekter, lyder det fra Stefano Pioli.

Simon Kjær havde selv været ude med en bekymring om Milan, og det er noget, som cheftræneren er enig med ham i efter deres 0-0-kamp mod Cremonense.

- Det mentale aspekt gør en forskel. Men det gør det teknisk-taktiske også. Jeg tror, at mit hold har nok viden til at forstå hver eneste område, som kan forbedres. Vi fik timingen helt skæv mod Cremonense. Når man spiller så tit, så er der ikke tid til at forberede for særlige situationer, men man skal have evnen til at forstå de øjeblikke, siger Milan-træneren.

Simon Kjær er sammen med Andreas Christensen, Joachim Andersen og Victor Nelsson udtaget som midterforsvarere i Kasper Hjulmands danske VM-trup.

Der er desuden plads til yderligere spillere i truppen, der skal til Qatar. Læs mere om, hvem det kan blive her.